Ik vind het altijd super leuk om te lezen wat de plannen zijn van iemand in de aankomende maand. Afgelopen oktober stond vooral in het teken van bloggen, bloggen en nog eens bloggen. Ook in november wil ik hier lekker mee doorgaan. Benieuwd wat de rest van mijn plannen en doelen zijn voor november?

Sporten

Ik lijk de laatste tijd echt een donateur van de sportschool, oeps! Het word tijd om mijn sportschoenen weer onder het stof vandaan te halen en weer naar de sportschool te gaan. Van die luie stoel af met mijn dikke kont en er weer voor gaan! Ook wil ik echt gaan beginnen aan Yoga deze maand, gewoon thuis met filmpjes van Youtube. Hebben jullie nog tips voor fijne Youtubekanalen?

Bloggen en Youtube

Afgelopen maand was natuurlijk blogtober en ik wil deze flow doorzetten! Deze maand wordt weliswaar véél drukker dan oktober qua studie, maar ik ga proberen om het bloggen door te zetten in november! Ik heb nog steeds allemaal leuke ideeën en ga er mijn uiterste best voor doen, misschien lukt het mij niet meer elke dag, maar ik ga zeker wel heel veel bloggen. Naast bloggen wil ik ook weer wat filmpjes maken voor mijn Youtubekanaal.

21 diner

Whoee mijn vriendinnetje wordt 21 en geeft een 21 diner! Ik ben nog nooit bij een 21 diner geweest. Ik moet alleen nog opzoek naar een jurk! HELP! Hebben jullie wel eens een 21 diner gehad?

Tentamen

5 november is het d-day, want dan heb ik mijn tentamen. Oh lieve help, dat wordt nog best pittig! Als ik tot die tijd een beetje afwezig ben, sorry daarvoor, ik zit met mijn hoofd in de boeken. En als ik niet afwezig ben, dan ben ik waarschijnlijk heel hard aan het soggen en zeg dan maar tegen mij dat ik weer moet gaan studeren!

Nieuw studieblok

Na mijn tentamen begint ook meteen een nieuw studieblok, spannend! Ik heb 3 best wel pittige vakken. Allereerst iets wat ik super interessant vind, namelijk informaticarecht. Ook nog eens heel handig voor mijn blog. Daarnaast heb ik logisch programmeren en information retrieval. Pft best pittig, maar ook erg interessant en leuk!

Lezen

Ik heb vorige maand 2 nieuwe boeken gekocht en mijn doel is om in ieder geval 1 helemaal uit te lezen. Het liefst lees ik er natuurlijk 2 uit, maar ik ken mijzelf, het is al super goed dat ik een boek uitlees!

Wat zijn jouw plannen voor november?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *